Egy kép többet mond 1000 szónál. Nincs is másra szükség, ezért következzék az Equionia előéletét bemutatandó néhány kép, és…

...néhány szó

Az Equionia Kft. kezdetének egyik mérföldköve a vendéglátás

Az Equionia tulajdonosa több mint 32 éve merült el a számítástechnika világában, amelyből néha-néha kitekintet a vendéglátás felé, további bevételi forrás reményében. A kétezres évek elején sikerült megalapítani egy három fős társaságot, amely – a tagok neveiből kialakítva -, a DTF Studio fantázia nevet kapta. Ma már tudjuk, hogy nem volt szerencsés választás a név (Urban Dictionary), de a miénk és megtartjuk ezzel is jelezve az egyetemes ragaszkodásunkat, hűségünket.

Az Equionia kft. első alkotása a sportpartner weboldal volt.

A lelkes tervező csapat 2009-ben kifejlesztette a sportpartner.hu weboldal teljes koncepcióját mely párkeresőként funkcionált volna a sport megszállottjainak körében, de a csoport 2/3-a kihátrált a debütálás elött és a sportpartner.hu név eladásra került egy holland társaságnak.

Az Equionia Kft. munkásságának fontos építőköve a DTF Studio

A DTF Studio a mai napig meghatározó ágazata az Equionia Kft-nek. A grafikai munkák jelentős részét egy megújult és lelkes csoport végzi el, ezzel segítve a cég egyéb tevékenységeinek 100%-os hatékonyságát.

Az Equionia Kft. előzményei a Bolognai Cosmoprof kiállításig is elnyúlnak

A DTF Studio már az Equionia cég elődjeként is rengeteg projektben vett részt. Ezek közt szerepelt webdesign készítés, termékfotózás, kiállítás tervezés, magazin tervezés, rendezvényszervezés, vagy éppen (3) étterem “renew” feladat teljesítése is.

Az Equionia kft. tulajdonosa részt vett a Premium Royal étterem megteremtésében is.

Támogatás nélküli kutatások, fejlesztések és sok-sok tanulás jellemezte a következő éveket, mely időszak alatt még a vendéglátásban is sikerült több sikeres, prémium vállalást lebonyolítani vezető szerepben.

Vendéglátás vs Webdesign

Az igazi mérföldkő akkor érkezett el, mikor is a vendéglátás szép de nehéz “lantját” letettük hogy több időt tudjunk szentelni az élvezetes munkánknak, illetve kreatív alkotásainknak. Eme időszakban találkoztunk ügyfeleink és partnereink nagyobb részével, mely ismeretség gyümölcseit a mai napig együtt élvezük.

A Bambara Hotel felkérésre elkészítettük egy magazin tervét.

Munkásságunk során sokféle feladatunk volt. Sok-sok egyedi weboldal, kis- és nagyarculat, kiadvány, prezentáció és animáció került ki kezeink közül az ügyfeleink megelégedésére egy Jól átgondolt koncepció eredményeként.

Az Equionia Önért dolgozik

Tudjuk, hogy a jelenlegi és a jövőbeni sikerekért érdemes munkálkodnunk és szeretjük is az ezek mögött elbújó, sokszor éjszakába nyúló munkaórák eredményeit. Kreatív alkotásaink során számos elismerést kapunk, amiket a lehető legbiztonságosabb, legpontosabb és leggyorsabb munkavégzéssel jutalmazunk minden alkalommal.

...

projekt tervek
a 2023. évre

Fiore Di Rosa

Design virágszalon arculat kialakítás

Előző
Következő
Előző
Következő

BeneFino

Egyedi divatkiegészítők arculat kialakítás, weboldal tervezés

Preferito Shop

Kisállat felszerelés webáruház tervezés

Előző
Következő